Winsetters Challenge 2024

De Winsetters Challenge 2024

Bij De Winsetters is een speciale actie om zoveel mogelijk mensen, jong & oud, kennis te laten maken met de tennissport. Voor slechts € 50,-  kun je het tennisspelletje al aardig onder de knie te krijgen.

Wat houdt de Challenge in?

5 Kennismakingslessen van 1 uur onder begeleiding van onze KNLTB-gediplomeerde trainer Frank de Wit.

Aansluitend spelen we nog een uur onderlinge wedstrijdjes en kun je dus gelijk in de praktijk brengen wat je vlak daarvoor geleerd hebt. 

Daarnaast ben je automatisch vanaf 1 mei 2024 al lid van De Winsetters. Daarmee kun je dan alvast vrij tennissen, evt. zelfs competitie spelen, toernooien spelen en/of nog extra tennislessen volgen.

Zondagochtend om 10.30 uur beginnen de kennismakingslessen. De laatste zondag hebben we een eindtoernooitje, inclusief lunch.

De datums van De Winsetters Challenge zijn:

  •  mei
  •  juni;
  •  juni;
  •  juni;
  •  augustus.

Zet die dus alvast in je agenda!

Je kunt de kennismakingslessen alléén op deze speeldagen volgen. Het is niet mogelijk om deze lessen op andere momenten te volgen. Je start dus met een groep mensen tegelijk bij onze vereniging. Sommige deelnemers hebben misschien al tenniservaring opgedaan en sommige hebben nog nooit een racket aangeraakt. Hier wordt zoveel mogelijk rekening mee gehouden in de kennismakingslessen. Ook het gezellige kopje koffie vóór de les en het eventuele drankje erna zorgt voor  een sociale binding tussen nieuwe en huidige leden. 

Meld je hier aan! 

(vink onderaan het inschrijfformulier aan dat je mee wil doen aan de Winsetters Challenge 2024)

 

Al lid?

Ben je al wel lid van onze vereniging maar heb je ook behoefte om deel te nemen aan deze kennismakingslessen? Ook dat kan voor € 50,-. Mail dan even naar [email protected] of vraag het even na bij de trainer.


Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 54297557

Clubhuis "De Keet"

Plakstraat 6B
6645KL Winssen

KVK-nummer

40144043