Sponsoring

Bedankt voor uw interesse in het sponsoren van onze vereniging!

Tennisvereniging "De Winsetters" wil graag samen met ondernemingen tegen acceptabele bedragen een bijdrage leveren aan het verenigingsleven in Winssen en tegelijkertijd hun naamsbekendheid vergroten.

Er zijn verschillende manieren om de Winsetters te sponsoren:

 

  • Pakket : € 125,-

De naam van uw onderneming wordt op de website van de Winsetters vermeld met een link naar de bedrijfswebsite en in de kantine op het sponsorbord.

 

  • Pakket 2: € 350,-

Pakket 1 met als aanvulling een lidmaatschap bij de Winsetters ter waarde van € 130,- per jaar. In overleg met de sponsorcommissie is het ook mogelijk om, voor eigen rekening, een winddoek te plaatsen met uw bedrijfsgegevens. Dit graag in overleg met de sponsorcommissie ten behoeve van een uniforme uitstraling op ons sportpark.

 

  • Pakket 3: € 450,-

 

Pakket 1+2 met als aanvulling de mogelijkheid namens uw onderneming in overleg op 1 dag de tennisbanen vrij te gebruiken op ons park. Afhankelijk van de door u aangevraagde datum zijn zo mogelijk alle banen beschikbaar en kan iemand van de vereniging de bardienst voor u verzorgen.

De sponsorpakketten worden jaarlijks verlengd tot wederopzegging.

Uiteraard staan wij ook open voor uw voorstel voor sponsoring op maat. U kunt dan denken aan een éénmalige of jaarlijkse schenking van een willekeurig geldbedrag of in natura. Bijvoorbeeld voor windscherm, aankleding terras of kantine, kleding voor competitieteams of toernooiorganisatie, materialen of speciale activiteit.

Het is ook mogelijk om tegen een aantrekkelijke prijs gebruik te maken van het park voor sportieve activiteiten, mits de planning van de vereniging dit toestaat.

Neem voor meer informatie contact op met [email protected] of bel naar 06 - 54297557.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 54297557

Clubhuis "De Keet"

Plakstraat 6B
6645KL Winssen

KVK-nummer

40144043