Jaarverslag 2019, 2018 en Notulen ALV

Jaarverslag 2019

Het was voor de Winsetters een jaar waarin veel gebeurd is. In 2019 hebben we weer met een klein kernbestuur en de nodige vrijwilligers de vereniging draaiend gehouden. De Winsetters is qua ledenaantal nog steeds een klein vereniging.

Eerst een negatieve vermelding: In de nacht van 6 op 7 augustus is er ingebroken bij de Winsetters. De container met onderhoudsmaterialen is opengebroken en onze minitractor van slechts één jaar oud, bosmaaier en bladblazer zijn gestolen. We hebben hiervan aangifte gedaan bij de politie en zijn bezig met de verzekering om te kijken wat we eventueel vergoed krijgen. Helaas niets; de container en inhoud was alleen verzekerd als daar een alarm op zou zitten. Zonder zitmaaier kunnen we niet voor het baanonderhoud dus een andere is aangeschaft.

Een succesvoller project in 2019 was de kleine metamorfose van het terras; alles is geëgaliseerd, de stenen zijn omgedraaid en er zijn wat struikjes en plantjes gepoot. Ook het vermelden waard is de groep dames die op donderdagavond spelen; zij konden geen geschikt moment vinden om les te krijgen maar hebben dit uiteindelijk zelf geregeld met een tennisleraar die ze hebben benaderd. Het totale ledenaantal is in 2019 (92) is gestegen t.o.v. 2018 (82). Daarnaast hebben we gelukkig nog een aantal steunende leden en sponsoren die meehelpen de club gezond te houden. Helaas hebben we nog steeds niet een vast contactpersoon die zich bezig houdt met de sponsoren en de sponsoring; als vereniging een gemiste kans.

Verdere activiteiten die het afgelopen jaar geweest zijn:

Maart: NL Doet; grote schoonmaak gehouden; binnen en buiten en bloemen en planten gepoot.

Mei: RaboBank Clubkascampagne

Juni: Overgestapt met de administratie naar het nieuwe systeem van de KNLTB

Nieuwe netten (Henk van de Bosch).

Sportieve activiteiten:

Dames woensdagavond loopt al vele jaren en nog steeds goed;

Heren dinsdagavond: er zijn drukke avonden bij

April: Kampioen herendubbel in Ewijk (Frank, Carlos, Bas en Tom)

Juni; Advocatentoernooi/Kroeskampcup Dirkzwager,  1 team voor de zomeravondcompetitie.

September: Ons eigen Open Toernooi en tennislessen voor de Winssense jeugd

Oktober: Najaarscompetitie gestart vrijdagavond herendubbel. Voor het eerst 2 teams.

November: Invitatietoernooi

Dankzij de bijdrage van Bijwa voor de jeugd konden we inhuren om schooltennis te organiseren. Helaas geen jeugdlidmaatschappen opgeleverd.

Het ‘Open toernooi’ in september; een goed bezet toernooi geworden. Het was best tennisweer en we ontvingen gelijk fijne reacties vanwege de aanwezigheid van het pinapparaat. De Jumbo heeft ook dit jaar weer voor mooie prijzen gezorgd. Spijtig waren de afzeggingen en blessures voor de laatste finaledagen. T

erugkijkend was 2019 een mooi sportief jaar waarin De Winsetters de positieve lijn hebben ingezet. Dan danken we alle vrijwilligers waarvan we enkele bij naam noemen; Jan van Rossum voor het onderhoud van de banen, Thea Reijers voor het schoonmaken van de Keet, we hebben jullie  maar nog vele anderen in 2019 hard nodig om ons mooie vereniging draaiende te houden. Hartelijk bedankt!

Namens het bestuur,

Frank de Wit, secretaris

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Jaarverslag 2018

Beste Winsetters,

Het was voor de Winsetters een jaar waarin veel gebeurd is. In 2018 hebben we weer met een klein kernbestuur en de nodige vrijwilligers de vereniging draaiend gehouden. De Winsetters is qua ledenaantal nog steeds een klein clubje, maar we zitten nu wel in een clubhuis met een hagelnieuw dak, zonder asbest, en met zonnepanelen!

Het succesvolle project van 2018 was de vernieuwing van het dak en de zonepanelen. Daarnaast is er voor het onderhoud ook een nieuw maaier/tractor aangeschaft. Met dergelijke verbouwingen en zo’n aankoop zijn serieuze bedragen mee gemoeid voor zo’n kleine vereniging.

Het totale ledenaantal is in 2018 redelijk stabiel gebleven t.o.v. 2017. Daarnaast hebben we nog een aantal steunende leden en sponsoren die meehelpen de club gezond te houden. Helaas hebben we nog niemand die zich bezig houdt met de sponsoren en de sponsoring.

Verdere activiteiten die het afgelopen jaar geweest zijn:

 • 10 Maart: NL Doet; grote schoonmaak gehouden binnen en buiten en bloemen en planten gepoot.
 • Mei: RaboBank Clubkascampagne
 • Juni: Overgestapt met de administratie naar het nieuwe systeem van de KNLTB
 • Juli: Aanschaf tractor
 • 2 juli: Gesprek van bestuur met nieuwe wethouder en beleidsmedewerker.
 • Juli: Start Sponsorkliks
 • Juli/Augustus; Dak vervangen en zonnepanelen plaatsen
 • Augustus: Aanschaf pinapparaat
 • 12 oktober: Sportcafe georganiseerd voor bestuurders van andere verenigingen in de gemeente Beuningen

Sportieve activiteiten:

 • Dames woensdagavond loopt al vele jaren en nog steeds goed (dikke dametjes-schilderijtjes)
 • Maart (laatste keer) BTK
 • 9 juni; Kroeskampcup Dirkzwager
 • 18 juni: Herentennis” op dinsdagavond gestart.
 • 1 team voor de zomeravondcompetitie. Georganiseerd door Angela en Rob
 • Augustus: succesvolle toernooideelname in Druten (winnaars Geet en Rinus, Frank en Carlos)
 • September: Ons eigen Open Toernooi
 • September: tennislessen voor de Winssense jeugd
 • September/Oktober: Najaarscompetitie gestart vrijdagavond herendubbel.
 • 4 november: Inivitatietoernooi

Dankzij de bijdrage van Bijwa voor de jeugd konden we Aldrik le Cann inhuren om schooltennis te organiseren. Helaas geen lidmaatschappen opgeleverd.

Het ‘Open toernooi’ in september; met een eindsprint van aanmeldingen is het toch nog een goed bezet toernooi geworden. Het was best tennisweer en we ontvingen gelijk fijne reacties vanwege de aanwezigheid van het pinapparaat. De Jumbo heeft ook dit jaar weer voor mooie prijzen gezorgd.

Terugkijkend was 2018 een mooi sportief jaar waarin De Winsetters een positieve lijn hebben ingezet.

Dan danken we alle vrijwilligers waarvan we enkele bij naam noemen; Jan van Rossum voor het onderhoud van de banen, Eerst alle dames en later Thea Reijers voor het schoonmaken, Miriam Gerrits voor het organiseren van de bardienst, Toniek van Hulst voor de bar aanvullingen. Jos Perlo voor allerlei voorkomende klussen, fantastisch! Rob de Kanter ter die goede contacten onderhoud met Dirkzwager. De bouwcommissie (Henk van de Bosch, Rob de Kanter, Piet Schreven, Jos Perlo, Rinus Reijers en iedereen die daarbij heeft geholpen.) Emiel en Dorien voor het Open Toernooi. Mocht ik iemand vergeten zijn te noemen dan alsnog dank voor zijn of haar inzet. En zoals we straks ook nog uitgebreid zullen horen….we hebben jullie in 2019 weer hard nodig om ons mooie clubje draaiende te houden.

Hartelijk bedankt!

Namens het bestuur,

Frank de Wit, secretaris.

Jaarverslag 2019.docx Notulen ALV 06-02-2019.docx Begroting 2020 inclusief balans per 31-12-2019.xlsx

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 54297557

Clubhuis "De Keet"

Plakstraat 6B
6645KL Winssen