Winsetters Challenge 2022

De Winsetters Challenge 2022

Bij De Winsetters is een speciale actie om zoveel mogelijk mensen, jong & oud, kennis te laten maken met de tennissport. Voor slechts € 40,-  kun je het tennisspelletje al onder de knie te krijgen.

Wat krijg je voor die € 40,-?

6 Kennismakingslessen van 1 uur onder begeleiding. Daarna kun je nog vrij spelen met de andere deelnemers. Hierbij kun je onderlinge wedstrijdjes spelen en dus gelijk in de praktijk brengen wat je net geleerd hebt. 

Daarnaast ben je automatisch vanaf 1 mei 2022 al lid van De Winsetters. Daarmee kun je dan alvast vrij tennissen, evt. zelfs competitie spelen, toernooien spelen en/of nog extra tennislessen volgen.

Zondagochtend om 10.00 uur beginnen de kennismakingslessen. De datums van De Winsetters Challenge zijn:

  • 12 juni;
  • 19 juni;
  • 26 juni;
  • 3 juli;
  • augustus vakantietijd
  • 4 september;
  • 2 oktober;

Zet die dus alvast in je agenda!

Je kunt de kennismakingslessen alléén op deze speeldagen volgen. Het is niet mogelijk om deze lessen op andere momenten te volgen. Je start dus met een groep mensen tegelijk  bij onze vereniging. Sommige deelnemers hebben misschien al tenniservaring opgedaan en sommige hebben nog nooit een racket aangeraakt. Hier wordt zoveel mogelijk rekening mee gehouden in de kennismakingslessen. Ook het gezellige kopje koffie ná de les zorgt ervoor dat er een sociale binding komt tussen nieuwe en huidige leden. 

Meld je hier aan! 

(vink onderaan het inschrijfformulier aan dat je mee wil doen aan de Winsetters Challenge 2022)

 

Al lid?

Ben je al wel lid van onze vereniging maar heb je ook behoefte om deel te nemen aan deze kennismakingslessen? Ook dat kan voor € 40,-. Mail dan even naar [email protected]


Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 54297557

Clubhuis "De Keet"

Plakstraat 6B
6645KL Winssen

KVK-nummer

40144043