Dorpsquiz Gemeente Beuningen

10 mei 2021

In 2018 is er van de Stichting Perspectief een oproep uitgegaan aan alle inwoners van de Gemeente Beuningen naar vrijwilligers voor het organiseren van een Dorpsquiz. Een aantal enthousiaste inwoners heeft op deze oproep gereageerd en in 2019 is de Stichting Dorpsquiz Beuningen opgericht en is de eerste Dorpsquiz georganiseerd. Aan deze eerste editie deden in totaal 30 teams mee.

Afgelopen jaar heeft de gemeente financieel bijgedragen aan de tweede editie van de quiz, die als thema het 40-jarig bestaan van onze gemeente meegekregen heeft. Het afgelopen jaar hebben ca 500 deelnemers verdeeld over40 teams meegespeeld en de deelnemers waren erg enthousiast. Daarom komt er ook dit jaar weer een Dorpsquiz voor de Gemeente Beuningen.   Nog meer dan in de voorgaande jaren, zullen de vragen en de opdrachten van de quiz gericht zijn op de vier kerkdorpen van onze gemeente en het mooie Land van Maas en Waal. De deelnemende teams waren in het verleden families, vriendengroepen, straatteams, collega’s enz., maar ook mensen die elkaar kenden via hun buurtvereniging, sportvereniging, zangvereniging of welk soort vereniging dan ook. Misschien waren er ook wel deelnemers uit uw vereniging of organisatie actief, maar we willen dat nog veel meer inwoners van de Gemeente Beuningen mee gaan doen. 

 Op de site www.dorpsquizbeuningen.nl vindt u de spelregels en een inschrijfformulier.  

 

De Dorpsquiz Beuningen speel je op zaterdag 18 september met een team op een eigen locatie (bij iemand thuis, in het clubhuis enz.), maar in de weken voor deze datum moeten er ook al enkele opdrachten uitgevoerd worden. Op zaterdag 2 oktober is er een feestelijke prijsuitreiking die, als het in verband met de Corona maatregelen toegestaan is, fysiek in een zaal in de Gemeente Beuningen zal plaatsvinden. 

poster 2021.pdf

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 54297557

Clubhuis "De Keet"

Plakstraat 6B
6645KL Winssen