De Winsetters deels succesvol in Ewijk - vrolijkheid en treurnis

19 juni 2019

Van 9 t/m 16 juni werd bij T.V. Ewijk het open toernooi Schippers Optiek 2019 georganiseerd. Vanuit de Winsetters waren er 4 deelnemers;

  • Roel van Beuningen en Tom Noij (HD7);
  • Frank de Wit  en Bas Willems (HD6);

 

Roel en Tom speelden voor het eerst sinds 2011 weer eens samen een toernooi. En wat een succes in de Herendubbel, niveau 7! De 2 poulewedstrijden werden relatief eenvoudig gewonnen; dit betekende plaatsing in de kampioenspoule en 2 wedstrijden ingepland op de zondag.

Beiden wedstrijden werden gewonnen en dat betekent dus een mooie rentree op de tennisbanen voor de 2 heren.

 

Frank en Bas probeerden het in de Herendubbel niveau 6. De 2 poulewedstrijden werden gewonnen. De eerste was tegen lastige ervaren tegenstanders en de tweede westrijd kan de geschiedenisboeken in. In een zenuwslopende super tiebreak werd uiteindelijk met 16-14 gewonnen van het Ewijkse duo Paul van Helden en Martijn Kuijsten. Hierdoor gingen de Winsetters door naar de kampioenspoule. De eerste wedstrijd ging na 2 spannende sets verloren tegen de boomlange gebroeders Termont met 4-6 4-6, de latere winnaars van deze categorie.

De 2e wedstrijd leek op een eenvoudige overwinning uit te lopen maar bij een 4-1 voorsprong in de eerste set kwam Bas zeer ongelukkig ten val. Met op het oog ernstig knieletsel werd hij met de ambulance naar het Radboud ziekenhuis gebracht.

De wedstrijd werd uiteraard opgegeven zodat helaas een 3e (en laatste) plek in de kampioenspoule resteerde.

Beterschap voor Bas, namens de Winsetters!

En nogmaals een diepe buiging voor Tom en Roel!

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 54297557

Clubhuis "De Keet"

Plakstraat 6B
6645KL Winssen